Ο Ιερός Ναός Κοιμήσεως Θεοτόκου Αιτωλικού σας καλωσορίζει με αίσθημα τιμής και αγάπης στον διαδικτυακό του τόπο, που αποτελεί μια ακόμη μορφή ποιμαντικής μέριμνας για όλους τους Αιτωλικιώτες.

Οι νέες τεχνολογίες προσφέρουν στην Αγία μας Εκκλησία μια επιπλέον δυνατότητα ασκήσεως του πολυποίκιλου πνευματικού της έργου μέσα στον ραγδαίως μεταβαλλόμενο σύγχρονο κόσμο. Το διαδίκτυο, με όλες τις δυσκολίες και τους κινδύνους του, μπορεί να γίνει ένα ιδιαίτερα χρήσιμο εργαλείο πίστεως, μορφώσεως , ενημερώσεως και πνευματικής ψυχαγωγίας όταν βρίσκεται σε υπεύθυνα χέρια που γνωρίζουν και το χειρίζονται με μέτρο και σύνεση.

Υπό την σκέπη της Παναγίας μας προσφέρουμε , λοιπόν, τον διαδικτυακό τόπο της ενορίας μας , ευχόμενοι να σκορπίζει απλόχερα την ευωδία της πίστεως , της ελπίδας και της ζωής.


Κυριακή, 4 Μαρτίου 2012

ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ


Κάθε Κυριακή μετά τη Θεία Λειτουργία , στο Αρχονταρίκι, γίνεται συνάντηση για επικοινωνία και ανταλλαγή απόψεων.


2 σχόλια:

 1. Καλώς σας βρήκαμε , να είστε καλά!
  Καλή Δύναμη στο έργο σας!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Πολύ χαρούμενα παιδιά στο κατηχητικό σας και το Αρχονταρίκι το έχετε οργανώσει πάρα πολύ ωραία. Πολύ όμορφες χειροτεχνίες επίσης αλλά και ενδιαφέρουσα η γενική εικόνα και ύλη του ιστολογίου σας. Συγχαρητήρια.
  καλή πρόοδο στις κατηχητικές σας δραστηριότητες.

  Ελένη Δημάκη από ΚΟΚΚΟ ΣΙΝΑΠΕΩΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή